Przepisy Wiktorii Batarowskiej PRZYSTAWKA: Barszcz ukraiński z pampuchami Składniki: • 40 dag mięsa z kością • 2 buraki • marchewka • ćwiartka kapusty białej • cebula • 4 ziemniaki • natka pietruszki • czosnek • przyprawa do barszczu • sól,…
Kategoria: Przystawki
Ugotowani – Podhale: Edyta, Piotr, Małgorzata, Andrzej (odc. 8, sezon 3)
Przepisy Edyty Plewy-Maliszewskiej PRZYSTAWKA: Bundz po włosku i feta z prosciutto Składniki: • 500 g bundzu • 3-4 pomidory • oliwa z oliwek • listki świeżej bazylii • suszone przyprawy: oregano, bazylia, tymianek, • sól, pieprz Sposób przygotowania: Ser kroimy…
Muchomory (jajka z pomidorowymi kapeluszami)
Gniazdo pająków (klopsiki mięsne)
Odcięte palce (parówki z ketchupem)
Gałki oczne (Mozzarella w sosie pomidorowym)
Krakersy z mózgiem
Dekoracyjne kwiaty (róże) z szynki
Ugotowani – Śląsk: Szymon, Dobrosława, Bożena, Adam (odc. 7 sezon 3)
Przepisy Szymona Szostka PRZYSTAWKA: Tango z cykorią Składniki: • 15 liści cykorii • 1 ser camembert • 1 ser blue • kilka plastrów szynki • kiełki lucerny • pomidorki koktajlowe do dekoracji • sól • pieprz Sposób przygotowania: Oddzielamy…
Pasztet z pieczarek
Zobacz przepis na Pasztet z pieczarek> zobacz jakie to proste i smaczne.