Zupa meksykańska 26 maja 2013 Zobacz przepis na Zupę meksykańską. Zobacz jakie to proste i smaczne. Read more →
Słownik kulinarny: Pochliopka 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Pochliopka, skąd pochodzi i jak się ją przyrządza. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Szczi 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Szczi, skąd pochodzi i jak się ją przyrządza. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Solianka lub Seljanka 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Solianka (lub seljanka), skąd pochodzi i jak ją przyrządzić. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Rassolnik 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Rassolnik, skąd pochodzi i do czego jest podobna? Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Kuchenne Rewolucje – Magistrat, Hrubieszów – Barszcz czerwony, Rosyjskie pielmienie, Pierogi z wątróbką po żydowsku, Pierogi ruskie 22 kwietnia 2013 Zobacz przepisy na Barszcz czerwony, Rosyjskie pielmienie, Pierogi po żydowsku, Pierogi ruskie z programu Kuchenne rewolucje Magdy Gessler – restauracja Magistrat w Hrubieszowie. Read more →
Kuchenne rewolucje – Pod Łosiem, Wawrów – Barszcz czerwony na zakwasie 20 kwietnia 2013 Zobacz przepisy na Barszcz czerwony na zakwasie z programu Kuchenne rewolucje Magdy Gessler – restauracja „Pod łosiem” w Wawrowie. Read more →
Pascal kontra Okrasa – Wielkanoc: Pieczona kaczka z cykorią, Barszcz biały chrzanowy z pieczoną białą kiełbaską (tydzień XXXIII) 25 marca 2013 Zobacz przepisy na Pieczoną kaczkę z cykorią, Barszcz biały chrzanowy z pieczoną białą kiełbaską z programu Pascal kontra Okrasa. Read more →
Ugotowani – Warszawa: Stefano Terrazzino, Małgorzata Potocka, Anna Wendzikowska, Maciej Zień (odc. specjalny 4) 17 marca 2013 Zobacz przepisy z odcinka specjalnego z gwiazdami programu Ugotowani w stacji TVN. Read more →
Ugotowani – Łódź: Robert, Katarzyna, Aleksandra, Jakub (odc. 14, sezon 2) 4 lutego 2013 Zobacz przepisy z 14 odcinka 2 sezonu programu Ugotowani z Łodzi od Roberta, Katarzyny, Aleksandry, Jakuba. Read more →