Przepisy kuchni świata

Kuchenne rewolucje – Penelopa, Inowrocław – Carpaccio z rukoli (odc. 4, sezon 4)

W tym odcinku Magda Gessler odwiedza restaurację Penelopa w Inowrocławiu, która specjalizuje się w kuchni włoskiej, polskiej i amerykańskich stekach. W tym odcinku Magda przygotowuje na uroczysty obiad Roladę boczkową śląską.

Carpaccio z rukoli

Składniki:

Sposób przygotowania:

  1. Umyj i osusz ręcznikiem papierowym rukolę i ułóż ją na półmisku.
  2. Przygotuj sos vinegrette z rozgniecionego czosnku, oliwy i octu. Skrop rukolę sosem.
  3. Posyp wierzch orzechami i parmezanem.

Kup książkę”Kuchenne rewolucje Magdy Gessler” w Empik.com

Źródło: Kuchenne rewolucje

Użytkownicy trafili tutaj szukając: kuchenne rewolucje inowrocław penelopa