Zobacz przepisy na Tatara z tuńczyka z ciastem wonton, Szpinak czosnkowo-imbirowy, Koryfenę (mahi-mahi) z orzechami Makadami, salsą z ananasa i ryżem jaśminowym i Pudding z tapioki i kokosa z programu Buddy Valastro gotuje.
Kategoria: Buddy Valastro gotuje
Buddy Valastro gotuje – Pełnoziarnista lazania z warzywami, Cavatappi z pieczonym kalafiorem i pomidorami, Smażona cykoria endywia z kiełbasą, orzeszkami piniowymi i rodzynkami, Lody z ciepłym sosem borówkowym (odc. 1, sezon 2)
Buddy Valastro gotuje – Sałatka Cezara z domowymi grzankami, Makaronowe muszle nadziewane szpinakiem i karczochami, Kotlety cielęce z parmezanem, Lodowe tiramisu w 5 minut (odc. 2, sezon 2)
Buddy Valastro gotuje – Szafranowe risotto, Cielęcina Osso bucco, Truflowe ciasto czekoladowe (odc. 40)
Buddy Valastro gotuje – Polenta po florencku z jajkami w koszulkach, bananowy napój o smaku cappuccino i zapiekane kiełbaski (odc.33)
Słownik kulinarny: Gremolata (gremolada)
Buddy Valastro gotuje – Kurczak w oregano z grilla, Ciasteczka z polentą z kozim serem i shiitake, Kiełbaski w cieście francuskim (odc. 28)
Buddy Valastro gotuje – Sałatka caprese, Kurczak z nadzieniem z mozzarelli i kiełbasek, Przysmak serowy (odc. 38)
[PREMIERA] Buddy Valastro gotuje – Bezmięsne klopsiki ciotki Niny, Pieczony udziec barani, Nadziewane grzyby (odc. 39)
Buddy Valastro gotuje – Kraby ala Park Casino, Nadziewane bakłażany, Risotto z wędzonym łososiem i Czekoladowy mus (odc. 32)
W trzydziestym drugim odcinku Buddy gotuje ulubione potrawy swojego ojca: Kraby ala Park Casino, Nadziewane bakłażany, Risotto z wędzonym łososiem i Czekoladowy mus.