Ugotowani – Kuchnia międzynarodowa: Rosja, Kanada, Holandia, Chiny (odcinek specjalny 6, sezon 6) 6 kwietnia 2014 Zobacz przepisy odcinka specjalnego odcinka Ugotowanych – z Rosji, Holandii, Kanady i Chin. Zobacz jak gotują mistrzowie kuchni. Read more →
Słownik kulinarny: Pochliopka 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Pochliopka, skąd pochodzi i jak się ją przyrządza. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Szczi 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Szczi, skąd pochodzi i jak się ją przyrządza. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Solianka lub Seljanka 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Solianka (lub seljanka), skąd pochodzi i jak ją przyrządzić. Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Słownik kulinarny: Rassolnik 23 kwietnia 2013 Zobacz co to jest Rassolnik, skąd pochodzi i do czego jest podobna? Poznaj kuchnię rosyjską. Read more →
Kuchenne Rewolucje – Magistrat, Hrubieszów – Barszcz czerwony, Rosyjskie pielmienie, Pierogi z wątróbką po żydowsku, Pierogi ruskie 22 kwietnia 2013 Zobacz przepisy na Barszcz czerwony, Rosyjskie pielmienie, Pierogi po żydowsku, Pierogi ruskie z programu Kuchenne rewolucje Magdy Gessler – restauracja Magistrat w Hrubieszowie. Read more →
Słownik kulinarny: Pielmienie 22 kwietnia 2013 Zobacz to to są Pielmienie – sztandarowe danie kuchni rosyjskiej. Read more →
Konkurs „Magiczne danie sylwestrowe” 12 grudnia 2012 Weź udział w konkursie loga WojnaNaSmaki.pl i wygrywaj atrakcyjne nagrody! Read more →