Zobacz przepis na Mazurka migdałowo-kajmakowego. Spraw sobie smaczne święta.
Kategoria: Kuchnia polska
Kuchnia Lidla – Baba wielkanocna
Pamiętnik z wakacji – Ucho słonia w dupie węża
Ugotowani – Łódź: Robert, Katarzyna, Aleksandra, Jakub (odc. 14, sezon 2)
Domowe faworki
Domowe pączki
Okrasa łamie przepisy: Ryby morskie (odc. 6)
Przyprawa uniwersalna a’la Vegeta, Kucharek, Prymat itp.
Ugotowani – Trójmiasto: Wiktoria, Rafał, Krzysztof, Ewa (odc. 9, sezon 3)
Przepisy Wiktorii Batarowskiej PRZYSTAWKA: Barszcz ukraiński z pampuchami Składniki: • 40 dag mięsa z kością • 2 buraki • marchewka • ćwiartka kapusty białej • cebula • 4 ziemniaki • natka pietruszki • czosnek • przyprawa do barszczu • sól,…
Ugotowani – Podhale: Edyta, Piotr, Małgorzata, Andrzej (odc. 8, sezon 3)
Przepisy Edyty Plewy-Maliszewskiej PRZYSTAWKA: Bundz po włosku i feta z prosciutto Składniki: • 500 g bundzu • 3-4 pomidory • oliwa z oliwek • listki świeżej bazylii • suszone przyprawy: oregano, bazylia, tymianek, • sól, pieprz Sposób przygotowania: Ser kroimy…